cioflea a scris:
noul administrator ( care este de aproximativ 2 ani si ceva si la care am cheltuielile de intretinere la zi ) nu vrea sa imi elibereze adeverinta necesara la notar pana nu imi rezolv datoriile cu vechiul administrator. Este posibil sa faca asa tinand cont ca vechiul administrator nu imi poate dovedii din calcule cat as avea de plata si nu poate oferii nici o chitanta .
Intr-un an de zile nu a fost posibil sa se calculeze cat are de incasat vechiul administrator pentru facturile catre furnizor
achitate din buzunarul lui? Ce fel de
situatie contabila a tinut acesta????
A existat cumva si un cenzor in asociatie?
Sa ma scuze dl.Ceau, dar despre ce fente vorbim?
1. Din cate inteleg, dl.Cioflea doreste sa achite, dar ce? Si mai ales fara chitanta?
2. Posibil ca dl.Cioflea sa nu fi inteles corect care-i situatia, dar din relatare pare a fi cu totul alta:
administratorul nu s-a prezentat la incasari, a achitat Energia termica, dar nu si Salubritatea si Apa rece, acestea din urma ramanand restante, dar mi-e greu sa cred ca nici nu le-a repartizat in liste. Daca nu s-au facut incasari, de ce nu s-au cumulat datoriile proprietarilor? Le-a platit si dansilor restantele? Oare liste de plata o fi intocmit pe perioada acelui an in care nu si-a indeplinit indatoririle?
A fi administrator nu inseamna numai sa fii casier. Nu ati avut reparatii pe perioada mentionata?