avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii la banci

O persoana fizica are un credit restant la o banca, aceasta a vandut creditul la o firma de recuperari. Persoana nu a mai fost contactata de respectiva firma de 1 an (nu are nimic in proprietate si nu este salariat). Ce se intampla cu creditul respectiv ? Poate avea probleme la obtinerea vizei pentru plecare definitiva in USA ?
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 03:31, 9 Octombrie 2014
hotărâți-vă: ori pleacă definitiv ori urmează să obțină viză. www.avocatnet.ro/content/for...

pentru eliberarea unei vize de emigrare în SUA nu se cere cazier fiscal. dar s-ar putea să aibă nevoie de el la ieșirea din țară...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara a copilului incredintat definitiv si irevocabil unui parinte GHIGU GHIGU Buna seara! Sunt divortat din 2008 si ambii copii minori mi-au fost incredintati prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Dupa divort, fosta ... (vezi toată discuția)
Viza f2 si accesibilitatea acesteia. anonymous999 anonymous999 Eu am viza F1 si sunt student in SUA. De curand, m-am casatorit iar sotia mea a aplicat pentru viza F2 (dependent). Ea este din Venezuela si este absolventa de ... (vezi toată discuția)
Emigrarea si cazierul Mistretu Mistretu pot pleca in afara europei de preferat australia daca am cazierul patat? (vezi toată discuția)