Va salut!
Care sunt pasi de urmat pentru a obtine o hotarare judecatoreasca pentru o chitanta cu martori (de mana) incheiata prin 1992 pentru cumpararea unui teren?
Persoana care a vadut a decedat , pe rol la primarie este persoana respectiva pe bucatica de teren pe care a vadut-o in anii 90 .
Ce acte trebuiesc scoase de la primarie sau din alta parte?
Cel de la cadastru a spus ,, Puteti merge la judecatoria pe raza care apartine si acolo judecatorul cu 2 martori ia la cunostinta si da o hotarare judecatoreasca si in baza acesteia el (cel de la cadastru) poate sa definitiveze actele , ca asa au mai facut si altii".
Chitanta este urmatoarea si este dactilografiata si are si stampila consiliului local si semnatura :
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Chitanta
Subsemnatul ......... domiciliat in.......am primit de la ........ domiciliatin ..........suma de ....... ce reprezinta contravaloarea unei case compusa din 2 camere si terenul aferent ce o posed conform certificatului de mostenitor eliberat de Notariatul de Stat Giurgiu. Casa si terenul sunt situate in ..............si are vecinatati pe.............
Bunurile mentionate in prezenta le vand unchiului meu ....din......... , pe baza liberului consintamant.
prezenta este valabila pana la perfectarea actelor la Notariatul de Stat.
15.XII.1992
Am primit in intregime sumamai sus descrisa (semnatura)
Am platit B.I....... (semnatura)
Martor nume&prenume (semnatura)""""""
Mentionez ca impozitul la primarie in plateste persoana care a cumparat de dinainte de 1992 dovedit prin chitante si decand a decedat persoana respectiva , primaria ii trece direct numele lui pe chitanta numai trece platit de ....pentru .....
Va multumesc anticipat!...
Cu stima!.....
Cel mai recent răspuns:
Bossde_Boss , utilizator
14:26, 9 Octombrie 2014