avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Daca am optat pentru concediu de maternitate pentru 2 ani, iar tatal nu alege sa stea acea luna acasa, iar eu ma intorc cu o luna mai devreme la servici, primesc stimulentul de insertie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:23, 10 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
1. Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC atunci dvs. veti relua activitatea dupa ce copilul implineste 1 an si 11 luni.

2. Indiferent ca tatal opteaza sau nu sa intre in CCC cel putin o luna ultima luna ii este rezervata lui si in aceasta luna nu veti beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil geoanda geoanda Buna ziua, Am si eu rugamintea sa ma sfatuiti legat de primirea stimulentului de insertie in cazul concediului fara plata. Am nascut pe 30 iunie 2015 si am ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de crestere copil olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am citit legea care prevede obligativitatea tatalui de a sta in concediul de crestere copil timp de o luna si nu am inteles mare lucru. Ce se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ramona727 ramona727 am o fetita nascuta in data de 27.08.2012 si inca nu am intrat in concediu de crestere a copilului.Daca aleg un an, in ce luna trebuie sa revin la locul de ... (vezi toată discuția)