Am fost acum o luna sa-mi platesc impozitul la autoturismul meu personal.
Aflu de acolo ca detin inca un autoturism (o dacie veche) din 2004, la care nu s-a platit impozitul niciodata. Masina este trecuta aiurea, nu detin si nu am detinut niciodata acea masina.
Am facut cerere pentru solutionare acum 30 de zile.
Am fost astazi sa vad ce mi se spune si mi-au aratat niste documente cu factura acelei masini, era si buletinul meu atasat.
Semnatura insa nu este a mea. Si nici eu n-am fost vreodata sa inregistrez aceasta masina sau sa stiu de existenta ei pana acum.
Insa toate datele sunt corecte, fosta mea adresa, anul nasterii, cnp-ul etc.
Semnatura dupa cum spun este insa diferita.
De plata din 2004 ar fi cam 1000 de lei (total).
Este posibil ca o ruda sa fi cumparat si inregistrat la finante acea masina pe numele meu, cu semnatura lui?
Ce pot face in continuare? Nu am nici un act, nici nu pot sa radiez acea masina.
Nu o sa puteti radia niciodata acea masina pentru ca nu aveti nici un document al ei. Trebuie deschis proces si le cereti banii de judecata la primarie. Mergeti in audienta la primar daca altfel nu se rezolva. Daca platiti, recunoasteti ca posedati masina si veti plati cat veti trai, si copii de asemenea, pentru ca o vor mosteni. Un prieten s-a trezit acum cativa ani cu finantele cum ca bunicul sau a avut o masina acum 30-40 de ani si ca ar trebui sa plateasca impozitul. Bunicul era mort de mult si de masina nu stia nimeni nimic. Absurditati apar mereu, dar trebui sa le rezolve cine le creaza.
Radiere masin
iuli113
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta:
Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)