avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incredintare minor, pensie intretinere - procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incredintare minor, pensie intretinere - procedura

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este procedura in fata primei instante in cazul cererilor avand ca obiect incredintare minor si pensie de intretinere, respectiv : Aceste cereri se judeca fara citarea partilor si fara a exista un termen de judecata ? Cererile se solutioneaza de catre o instanta special investita (Tribunalul pt minor si familie) ? Unde as putea gasi aceste reglementari ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:37, 9 Octombrie 2014
Corect, acum sunteti in faza scrisa a procedurii, urmeaza si dezbaterile orale pentru care veti fi citata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune de exercitare a autoritatii parintesti in comun in timpul casatoriei? ionescucarmen ionescucarmen ati mai intalnit ca reclamanta sa introduca actiune in timpul casatoriei sa se stabileasca autoritatea parinteasca in comun si sa fie obligat tatal sa ... (vezi toată discuția)
Suplinire consimtamant parinte lolo0112 lolo0112 Buna ziua. Pentru obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa suplineasca acordul celuilalt parinte pentru iesirea temporara din tara a minorului, pe ... (vezi toată discuția)
Gemenii intr-un divort dointza dointza Buna seara, cazul surorii mele vin cu intrebari , pe scurt fostul meu cumnat a deschis diortul , sora mea ( facand tratamente 9 ani sa aibe copii , sunt ... (vezi toată discuția)