avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta salariat incorecta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta salariat incorecta

buna ziua,
sunt in preaviz (motiv-desfiintarea postului). am solicitat adeverinta de salariat pt a-mi servi la banca, si mi s-a scris pe adeverinta faptul ca sunt preaviz. nu ma ajuta deloc la banca aceasta mentiune , ci dimpotriva. intrebarea mea : adeverinta de salariat este tip sau patronul hotaraste ce scrie pe ea? are voie sa scrie ca sunt preaviz? in momentul de fata sunt salariat cu drepturi depline,de aia mi se pare ilegal sa ma incurce.
va multumesc

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: codulmuncii , utilizator 09:15, 10 Octombrie 2014
Adeverinta de salariat nu este un formular tipizat .
Insa ce a mentionat angajatorul dvs nu este un fals , ci o realitate. Intr-adevar, nu va ajuta la obtinerea unui imprumut o astfel de mentiune.
Pe adeverintele tipizate ale bancilor apare si mentiunea referitoare la preaviz.
cu toate astea, depuneti adeverinta la banca. banca trebuie sa va instiinteze ceea ce a decis cu privire la imprumut: daca vi-l da sau daca nu vi-l da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare grupa a ii-a de munca ileana_ileana ileana_ileana Ce trebuie sa fac sa mi -se calculeze grupa a II a de munca deoarece nu mi-a fost calculata? Mentionez ca la unele foste colege cu care am lucrat in aceleasi ... (vezi toată discuția)
Demisie ContSters278304 ContSters278304 cum se poate pleca legal dintr-o firma daca nu se accepta demisia si patronul recurge la amenintari si probabil urmareste un santaj.decizia este ultima ... (vezi toată discuția)
Formularul 205 ioanaciulei ioanaciulei Ca salariat in cadrul serviciului \\"Resurse umane\\", cum si ce eliberez la cererea angajatilor pentru anul 2012 in loc de fise fiscale, de exemplu pentru ... (vezi toată discuția)