buna ziua,
sunt in preaviz (motiv-desfiintarea postului). am solicitat adeverinta de salariat pt a-mi servi la banca, si mi s-a scris pe adeverinta faptul ca sunt preaviz. nu ma ajuta deloc la banca aceasta mentiune , ci dimpotriva. intrebarea mea : adeverinta de salariat este tip sau patronul hotaraste ce scrie pe ea? are voie sa scrie ca sunt preaviz? in momentul de fata sunt salariat cu drepturi depline,de aia mi se pare ilegal sa ma incurce.
va multumesc
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Adeverinta de salariat nu este un formular tipizat .
Insa ce a mentionat angajatorul dvs nu este un fals , ci o realitate. Intr-adevar, nu va ajuta la obtinerea unui imprumut o astfel de mentiune.
cu toate astea, depuneti adeverinta la banca. banca trebuie sa va instiinteze ceea ce a decis cu privire la imprumut: daca vi-l da sau daca nu vi-l da.
Demisie
ContSters278304
cum se poate pleca legal dintr-o firma daca nu se accepta demisia si patronul
recurge la amenintari si probabil urmareste un santaj.decizia este ultima ... (vezi toată discuția)
Formularul 205
ioanaciulei
Ca salariat in cadrul serviciului \\"Resurse umane\\", cum si ce eliberez la cererea angajatilor pentru anul 2012 in loc de fise fiscale, de exemplu pentru ... (vezi toată discuția)