avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa abuziva ridicare masina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa abuziva ridicare masina

buna ziua tuturor,
eu sunt din iasi si nu o data i-am blestemat pe cei care au pus aceasta taxa = 430 lei;
sunt de acord sa se ia masuri impotriva celor care isi lasa masina in locuri nepermise, desi in iasi cred ca este o aberatie pt ca acest oras are de toate MAI PUTIN LOCURI DE PARCARE;
dar haideti sa intrebam cum a fost calculata taxa???????? cum s-a constituit acesta suma pe baza legala? de ce 430 lei? de ce nu 130 lei ? iti duce cumva masina la vaslui? ti-o gareaza in vre-un hangar cu clima? o duce cu elicopterul de se calculeaza o suma asa mare? chiar daca e hotarare de consiliu local care ar trebui sa fie publica, constituirea calcului acestor taxe trebuie sa fie justificat legal; X-(
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
ginja, utilizator
Cel mai recent răspuns: Relu Roman , Avocat 08:52, 10 Octombrie 2014
incercati cu o plingere administrativa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto și parcare publica violetaantoniu violetaantoniu De ce plătesc impozit pe mașină și parcare publica în orașul de domiciliu? Mi se pare o aberație, mai exact o dubla impozitare fara justificare. Pentru ... (vezi toată discuția)
Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto abuziva iasi Bachus20 Bachus20 Buna ziua. Astazi, 12.06.2014, la ora 11:05 mi-a fost ridicata masina de pe strada General Henri Mathias Berthelot (in procesul verbal scrie doar Berthelot). ... (vezi toată discuția)