avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto și parcare publica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto și parcare publica

De ce plătesc impozit pe mașină și parcare publica în orașul de domiciliu? Mi se pare o aberație, mai exact o dubla impozitare fara justificare. Pentru cei din afara orașului, da, înțeleg. Dar pentru aceeași mașină sa plătești in același buget doua taxe?! Vă rog să-mi explicați!
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
violetaantoniu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:48, 24 Mai 2019
Impozitul pe bunuri imobile si mobile reprezinta o obligatie prevazuta si impusa de codul fiscal
.Daca dv nu ati solicitat oficial atribuirea de loc parcare auto si incheierea de contract concesiune loc parcare, nu ar exista documente inregistrate de autoritatea fiscala teritoriala prin care sa va fie retinute sumele aferente utilizarii locului de parcare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare sector 3 Edi86 Edi86 Buna dimineata, Am primit in aceasta dimineata instinatarea de plata a locului de parcare. Impreuna cu aceasta instintare, a venit in plic si \"Notificare ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu, plata impozitului pe masina anca1777 anca1777 Buna ziua, Am o masina pe numele meu dar pe care nu o folosesc, o foloseste o prietena. Acum vreau sa ma mut in alt oras si sa-mi cumpar o masina pe care sa ... (vezi toată discuția)
Parcare julyet julyet Buna ziua, am cumparat un apartament cu loc de parcare.Nu m-am mutat si nu am schimbat actele intrucat stau momentan la alt domiciliu.Intre timp, locul de ... (vezi toată discuția)