avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie legea 221/2008
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie legea 221/2008

Hotărârea judecătorească prin care s-a recuperat de către personalul din învățământ procentul de 25% reținut de către stat în perioada 1.10.2008-2009 poate constitui temei de recalculare a pensiei? Menționez că m-am pensionat în iunie 2009, fiind încadrată cu pensie de limită de vârstă.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:22, 10 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti cere recalcularea oricand doriti.
Cresterea la acest moment ar fi de 4-5 lei la pensie,pe luna.
Eu va recomand sa asteptati sa se termine de platit restantele,apoi sa cereti reclacularea.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie lucretia57 lucretia57 Am lucrat in INVATAMANTUL PRIMAR din 1978 pana in 2013, dupa care am trecut in pensie partial anticipata. Intrebari: 1) Pot cere recalcularea pensiei dupa ... (vezi toată discuția)
Pensionarea in invatamant Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, Cu respect,doresc lamuriri , cu privire la pensionarea anticipata a sotiei mele. S-a nascut la 26 ian.1953.Deci,are varsta de 57 ani. A ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie getaion getaion Sunt pensionara si de 2 ani primesc diferente de salarii castigate cu hotarare judecatoreasca de la unitatea unde am lucrat - Buget . Pot solicita o adeverinta ... (vezi toată discuția)