avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie amenda rovinieta

Buna seara,am primit o amenda de rovinieta,cel mai sigur de la camera mobila,pt ca nu era indicator de camera fixa.Bun,nu aveam,la momentul respectiv,dar mi-am luat ulterior.
Acum,as dori sa o contest pt ca sunt in intervalul celor 15 zile,dar am o dilema:1- sa recunosc franc ca nu aveam atunci rovinieta,si sa invoc anularea pvcc pt lipsa semnaturii olografe pe pvcc?Sau 2- sa "nu-mi amintesc " daca aveam rovinieta,si sa apelez la mila onoratei instante,aratand ca atunci mergeam la un concurs de ciclism unde am castigat locul 1(pot proba cu diploma),si,din graba in care eram,am uitat de rovinieta?De asemeni ,daca ma agat desemnatura olografa,am sanse sa anuleze pvcc?Multumesc pt eventualele sugestii.
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 07:37, 19 Octombrie 2014
alt motiv de suparare nu ati gasit , decat cel referitor la drumurile proaste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Adrian_P Adrian_P Buna seara. Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)
Contraventie rovinieta mihai0888 mihai0888 Ieri de dimineata ma-m trezit cu o amenda de rovinieta la postas,am deschis plicul ma-m uitat atent surpriza am fost surprins in data de 29 01 2013 11;37 dn ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta icristil icristil Am primit un PVCC in data de 02.07.2011 intocmit in data de 10.06.2011 pentru o contraventie din data de 12.12.2011. Pot contesta PVCC pe baza acestor date? Pe ... (vezi toată discuția)