avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lnmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lnmatriculare auto

buna dimineata as dori sa stiu si eu ce pasi trebuie sa urmez >< am cumparat o masina din 2005 inscrisa pe RO unic proprietar unde trebuie sa ma duc ca fostul proprietar mi-a explicat ca in 30 zile trebuie sa ma duc la financiar sa o inscriu pe numele meu are rca platit pana pe 17 noiembrie si inca o taxa pana in ianuarie 2015 ce trebuie sa fac eu? va multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 07:22, 10 Octombrie 2014
Trebuie sa mergeti cu contractul de vanzare-cumparare la serviciul de inamtriculari de care apartineti si sa o inmatriculati.
in procesul de inmatricluare vi se cere o lista de alte acte si trebuie sa mergeti si la primarie - directia de finante publice si la RAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto cumparat, valabilitate asigurare Adminmihai Adminmihai Buna ziua,am achizitionat o masina si cu proprietarul am facut toate actele numai ca eu trebuie in aprilie sa ma duc la inmatriculari sa schimb doar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea iontab iontab Salut, Acum o luna si jumatate mi-am cumparat o masina inscrisa pe romania, din timisoara, si nici pana acum proprietarul nu mi-a trimis toate actele necesare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost oprit de către poliție pentru un control ... Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Am fost oprit de către poliție pentru un control de rutina. In urma controlului s-a constatat că asigurarea RCA era expirata de 2 zile. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)