avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere personal in Germania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere personal in Germania

Buna ziua
As dori sa stiu ce autorizari sunt necesare pentru a inchiria cateva persoane din personalul actual pentru a lucra in Germania pentru o perioada de cateva luni pentru o firma de acolo. Este vorba despre domeniul constructiilor.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionescu_razvan , utilizator 00:53, 11 Octombrie 2014
Cu inchirierea pentru persoane nu prea merge, adica pe mine, ca avocat, nimeni nu ma poate inchiria :sorry:, ci doar angaja, fie pentru consultanta, fie pentru o anume activitate, fie pentru o anume cauza, adica un dosar singular, etc.

Asadar fiti mai explicit ce anume doriti: colaborare cu personal sezonier in constructii , colaborare cu o firma de constructii care sa va puna la dispozitie, pentru o anumita perioada de timp , constructori, colaborare cu o societate de recrutare, care sa va gaseasca lucratorii de care aveti nevoie, etc.
Repet, inchirierea este aplicabila, imobilelor, utilajelor, masinilor, altor unelte, etc. dar nu la oameni..... :stunned:.astia din urma se angajeaza, cu respectarea formelor legale unde urmeaza a-si desfasura activitatea.
Inchiriere este un termen care se refera in special la imobile, obiecte etc... asa este, insa nu am stiut cum as putea defini mai bine situatia.
Speta este urmatoarea:
Am 7 angajati pe perioada nedeterminata(domeniul constructii) pe care vreau sa-i trimit in Germania sa presteze pentru o firma de constructii de acolo pe o perioada determinata(6 luni).
Intrebarea este: cum pot face acest lucru legal?
Multumesc anticipat pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare prestari servicii chirie kty_20 kty_20 Buna ziua, Firma din Romania,platitoare de TVA a inchiriat in Romania un spatiu unei filiale cu sediul in Romania insa factura va fi emisa societatii mama din ... (vezi toată discuția)
Buna seara, o ferma din germania m-a angajat in scopul recrutării ... valentinacojocaru valentinacojocaru Buna seara, O ferma din Germania m-a angajat in scopul recrutării de muncitori sezonieri pentru agricultura. Întrebarea mea este, am voie sa desfășor ... (vezi toată discuția)
Autorizari iscir aurora007 aurora007 daca o societate comerciala detine in proprietate poduri rulante si stivuitoare care sunt iscirizate si aceste utilaje se inchiriaza altei societati ... (vezi toată discuția)