avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil aflat in intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil aflat in intretinere

Buna ziua,

Sunt recasatorit, sotia are un copil din prima casatorie, incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (copilul primeste de la tatal natural o pensie alimentara modica). Sotia in prezent nu realizeaza venituri, se afla in intretinerea mea, prin natura serviciului meu beneficiaza de o indemnizatie de 25% din salariul meu. Locuim cu totii impreuna si eu ma ocup de toate cheltuielile pentru educatia si cresterea lui.

intrebare: copilul minor, din prima casatorie al sotiei mele, in aceste conditii, poate fi considerat pt mine personal, dpdv legal , copil minor aflat in intretinere?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:51, 10 Octombrie 2014
Sigur ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care ma recasatoresc cu fostul se va schimba ceva din cele decise de instanta? lili5 lili5 1 custodia copilului 2 pensia alimentara eu am custodia copilului si beneficiez si de pensia alim. recasatorindu-ma cu fostul, tatal copilului, se modifica ... (vezi toată discuția)
Copil dintr-o casatorie anterioara- interpretari gresite ale legilor sau legi cu omisiuni care lovesc in interesul superior al copilului tania_r tania_r Buna ziua, Va adresez rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema: famila noastra (eu, sotul si copilul meu - copil dintr-o castorie anterioara) suntem de ... (vezi toată discuția)
Procent pensie alimentara scap.cm scap.cm Buna ziua ! As dori o lamurire pentru urmatoarea situatie: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita pentru care plateste un procent de 25 % din ... (vezi toată discuția)