avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executarea silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executarea silita

fostul concubin a refuzat sa iasa afara din casa asa ca am fost nevoita sa ii fac executare silita!cand a primit somatia a plecat cu o parte din lucruri printre care erau si ale mele.acum el trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata dar a facut contestatie!e posibil sa nu plateasca????
Cel mai recent răspuns: levinteotilia , utilizator 20:17, 10 Octombrie 2014
Numai judecatorul stie !!!
dar daca castiga el eu pot sa contest???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuielilor de judecata inainte de finalizarea judecatii ciurli_si_burli ciurli_si_burli Este legal ca inainte de finalizarea unui proces penal, ca inculpatul sa primeasca somatie de la ANAF, cu termen de 15 zile pentru plata sumei, iar in caz de ... (vezi toată discuția)
Executare silita neplata pensie Maritt Maritt Buna ziua! Am divortat la notar, copil minor si custodie comuna cu domiciliul la mine. Fostul sot de aproape 1 an unele luni nu a mai platit pensia deloc si ... (vezi toată discuția)
Executare silita Adryan Preda Adryan Preda Salut, azi tocmai m-am trezit cu o citatie in care sunt informat ca a fost aprobata executarea silita ptr neplata unui credit bancar. N-am fost instiintat pana ... (vezi toată discuția)