avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute

Buna seara,
Locuiesc intr-o curte cu mai multe imobole. Drumul de servitute are un loc special ptr intoarcere masini (nu doar cele parcate de catre locatari ci si salvare,pompieri etc etc). Ideea este ca un vecin ocupa acest loc cu cele 2 masini pe care le detine. Am incercat sa vorbesc cu el si ma persifleaza de fiecare data. Intrebarea mea este unde ii pot depune o reclamatie?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: 4mihai , utilizator 16:58, 27 Octombrie 2014
cine este proprietarul terenului si al drumului de servitute? cu totii aveti cota din drum? puteti face sesizare la politie
Fiecare proprietare are cota egala. Am facut sesizare la politie,astept raspunsul.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere IuliaCo IuliaCo Intentionez sa cumpar o prop. (casa + teren) care are stipulat deja prin hotarire judecatoreasca, acordarea unuei \\"servituti de trecere\\" (fara sa se ... (vezi toată discuția)
despre limite exacte ale servitutii de trecere! unde sa caut? adrianawentworth adrianawentworth Va rog frumos daca imi poate cineva spune unde sa caut detalii despre servitutea de trecere, limite exacte: este vorba despre o curte comuna cu intrare comuna, ... (vezi toată discuția)
Legislatie gheata de pe bloc, avarie masina stefan_cta stefan_cta Buna seara, Saptamana trecuta am gasit masina parcata pe unul dintre locurile de parcare din fata blocului in care locuiesc cu parbrizul spart si cu plafonul ... (vezi toată discuția)