avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Achitare taxa timbru din strainatate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Achitare taxa timbru din strainatate

Poate cineva sa achite taxa de timbru in numele meu, in situatia in care eu nu mai locuiesc in Romania de 1 an si nici pers. respectiva nu are procura?
Unde le poate achita?
Instanta mi-a transmis ca-mi anuleaza cererea de chemare in judecata, daca nu achit timbrul, desi am intrebat la momentul respectiv, daca trebuie sa platesc cv, si au zis OK. Am mentionat ca doresc sa se judece in lipsa! Va multumesc pt un raspuns prompt!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:04, 11 Octombrie 2014
Da, este posibil, important este să fie depusă la dosar dovada achitării.La taxe și impozite se poate achita.
Da , fara [probleme se poate achita aceasta taxa si de catre o cunostinta, cineva din familie, avocat, etc.
Doar sa ii comunicati si CNP-ul, il cer, de obicei la taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ordonanta de plata crysstianno crysstianno Este pentru prima data cand introduc o ordonanta si am cateva nelamuriri ... as dori sa ma corecteze cineva unde gresesc... -Am trimis somatia de plata cu ... (vezi toată discuția)
timbrare insuficientă- consecinte in cazul neplatii diferentei solicitate parisor parisor Buna ziua! Discutam despre o succesiune care este la al 6-lea termen. Judecatorul a stabilit ca timbrarea nu a fost facuta pe toata masa partajabila si a ... (vezi toată discuția)
Incheiere de suspendare a judecatii mihai.narcis.isac mihai.narcis.isac Am nevoie de un sfat, va rog Am o incheiere de suspendare a judecatii cauzei. Instanta a retinut gresit ca nu mi-am indeplinit obligatia de citare a ... (vezi toată discuția)