avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CSM???
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CSM???

Unde ma pot adresa pentru faptul ca instant penala a dat o rezolutie in care in calitate de prat nu am nici o vin ba mai mult am dovedit buna credinta si instant civila a acceptat o noua actiune avand accelasi obiect de judecata si aceleasi parti chiar daca am o hotarare definitiva si irevocabila??? reclamantul ma amenita ca nu ma va lasa niciudata in pace mai ales pentru faptul ca se plimba prin instante
Cel mai recent răspuns: ContSters330712 , utilizator 12:15, 11 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Ma intereseaza ce effect are rezolutia unui dosar penal in care reclamantul afirma ca nu a platit un anume pret pe care in instant civila sustine ca la platit! adica nu este marturie mincinoasa?? in urma audierilor la parchet acesta recunoaste ca nu a platit suma trecuta in contract si asta urma in viitor, iar in instant civila sustina ca a platit suma trecuta in contract. cum pot solicita instantei sa ia in calcul rezolutia dosarului penal sa vada ca acesta induce in eroare instant de judecata:bow:
exercitati o actiune in revizuire intemeiata pe contrarietatea de hotarari daca ambele hotarari sunt definitive
daca nu invocati autoritatea de lucru judecat in noua actiune introdusa
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
ContSters330712, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare tuturor, o mare intrebare!IN CAZUL IN CARE INSTANTA CIVILA PRONUNTA O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA reclamantul mai are voie sa chieme in ... (vezi toată discuția)
Cai de atac instante Phantom79 Phantom79 Salutare,cum se procedeaza pentru aceasta situatie: in urma cu ceva ani am intrat in anumite litigii cu o anume persoana , a urmat alti ani de instante acesta ... (vezi toată discuția)
La ce infractiune se pot incadra afirmatiile mincinoase dintr-o actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. Daca plangerea sau denuntul care descriu fapte nereale sunt clar reglementate penal prin infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, actiunea de ... (vezi toată discuția)