Unde ma pot adresa pentru faptul ca instant penala a dat o rezolutie in care in calitate de prat nu am nici o vin ba mai mult am dovedit buna credinta si instant civila a acceptat o noua actiune avand accelasi obiect de judecata si aceleasi parti chiar daca am o hotarare definitiva si irevocabila??? reclamantul ma amenita ca nu ma va lasa niciudata in pace mai ales pentru faptul ca se plimba prin instante
Ma intereseaza ce effect are rezolutia unui dosar penal in care reclamantul afirma ca nu a platit un anume pret pe care in instant civila sustine ca la platit! adica nu este marturie mincinoasa?? in urma audierilor la parchet acesta recunoaste ca nu a platit suma trecuta in contract si asta urma in viitor, iar in instant civila sustina ca a platit suma trecuta in contract. cum pot solicita instantei sa ia in calcul rezolutia dosarului penal sa vada ca acesta induce in eroare instant de judecata:bow:
exercitati o actiune in revizuire intemeiata pe contrarietatea de hotarari daca ambele hotarari sunt definitive
daca nu invocati autoritatea de lucru judecat in noua actiune introdusa