cren a scris:
Pe scurt o sa va expun speta mea. Acum un an am intrat in relatii cu un individ care mi-a spus sa-l ajut imprumutand de la banca niste banii. Eu i-am spus ca nu muncesc si nu am cum sa imprumut de la banca. El mi-a facut rost de toate actele, adeverinta de salariat, carnet de munca, pe care apare semnatura mea, pentru ca le aducea sa le semnez si astfel am imprumutat de la banca o suma de bani, pe care i-am predat-o acestuia care era in grup cu altii oamenii.
Sunt trimis in judecata pentru art. 215 alin 2 cu aplic art. 41 alin 2 C.p., art. 290 si 291 cu aplic art. 41 alin 2 c.p., toate cu aplic art 33 lit a c.p.
ce concluzii pot pune in favoarea mea la judecatorie si care ar fi pedeapsa pe care as primi-o, avand in vedere ca eu achit ratele la banca la zi, nu am antecedente penale. Practic acest individ m-a fraierit si el a fost scos de sub urmarire penala. Va rog urgent raspuns.
Este indicat sa va angajati avocat.
Daca nu va angajati o sa primiti unul din oficiu.Ce va iesi in acest caz e greu de spus daca nu va angajati avocat.
Ati avea sanse la aplicare unei pedepse cu suspendare cu avocat care sa va apere.
avocat Claudiu Lascoschi