Pe scurt o sa va expun speta mea. Acum un an am intrat in relatii cu un individ care mi-a spus sa-l ajut imprumutand de la banca niste banii. Eu i-am spus ca nu muncesc si nu am cum sa imprumut de la banca. El mi-a facut rost de toate actele, adeverinta de salariat, carnet de munca, pe care apare semnatura mea, pentru ca le aducea sa le semnez si astfel am imprumutat de la banca o suma de bani, pe care i-am predat-o acestuia care era in grup cu altii oamenii.
Sunt trimis in judecata pentru art. 215 alin 2 cu aplic art. 41 alin 2 C.p., art. 290 si 291 cu aplic art. 41 alin 2 c.p., toate cu aplic art 33 lit a c.p.
ce concluzii pot pune in favoarea mea la judecatorie si care ar fi pedeapsa pe care as primi-o, avand in vedere ca eu achit ratele la banca la zi, nu am antecedente penale. Practic acest individ m-a fraierit si el a fost scos de sub urmarire penala. Va rog urgent raspuns.
Paguba in cadrul art. 215 C.p. se determina din punct de vedere obiectiv (lipsa unui echivalent economic) sau mai mult din punct de vedere subiectiv (libertatea de dispozitie a bancii, dreptul de a decide singura in ce conditii se acorda un credit)? Cred ca de raspunsul la aceasta intrebare depinde si problema consumarii.
Delapidare
alinaanto
am fost trimisa in judecata pt delapidare si fals in acte sun semnatura privata si am primit urmatoarea sentinta
Solutie: In baza art 334 cpp dispune ... (vezi toată discuția)