avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutela minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutela minor

BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU CUM SE STABILESTE TUTELA PENTRU UN MINOR, ATATA TIMP CAT PARINTII NU SUNT DECAZUTI DIN DREPTURI, INSA SE AFLA IN STRAINATATE, IAR COPILUL TRAIESTE ALATURI DE BUNICA DE 70 ANI. MAMA COPILULUI DORESTE CA DE MINOR SA SE OCUPE SORA EI, INSA NU POATE VENI IN ROMANIA PENTRU A-SI DA ACORDUL. POATE SA SE ADRESEZE CU O CERERE PROTECTIEI COPILULUI? MULTUMESC!

Tutela se stabileste in caz de abandon . Puttei da o procura surorii prin care o imputerniciti sa faca anumite lucruri care va intereseaza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fiu tutorele legal al surioarei mele Kincsem Kincsem Am 21 de ani (data nasterii 20.03.1989) sunt studenta in anul 2 si angajata full time in Bucuresti. In decembrie 2009 am pierdut-o pe mama... As vrea s-o aduc ... (vezi toată discuția)
Custodie copil ruxandra-maria ruxandra-maria Daca eu si sotul plecam din tara lasand copilul in grija mamei, trebuie sa mergem la un notar sa o lasam in custodie? Mentionez faptul ca avem probleme cu ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil timpuriu timpuriu de aproximativ un an avem grija de un copil ,este finul nostru botezat care are varsta de 2ani si 9 luni el locuieste la noi ptr ca parinti lui nu au ... (vezi toată discuția)