avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Concurenta neloiala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Concurenta neloiala

In urma unei cesiuni a societatii comerciale prin antecontractul de cesionare incheiat la notar s-a convenit printr-o clauza ca cedentul se obliga sa nu faca concurenta cesionarului . Dupa nici o luna acesta si-a deschis o societate cu acelasi obiect de activitate . Cesionarul a platit cedentului o suma importanta . Firma este deschisa cat si punctul de lucru in aceeasi localitate.
Se poate face o plangere penala si sa i se ceara cedentului daune morale si materiale sau actiune civila ?
Cel mai recent răspuns: DIX , utilizator 21:14, 12 Octombrie 2014
Puteti sa faceti si o actiune in instanta pentru concurenta neloiala!
Civila sau penala?
Despre cea civila vorbeam!
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta Societatea X incheie un contract comercial de vanzare- cumparare cu societatea Y. Raporturile comerciale dintre cele 2 sunt variate, ajungandu-se si la plata ... (vezi toată discuția)
Cesiunea unei marci neutilizate pe o durata mai mare de cinci ani mirelamarinescu mirelamarinescu Buna seara, cesiunea unei marci neutilizate pe o durata mai mare de cinci ani este susceptibila de anulare pe motivul nulitatii absolute sau relative? ... (vezi toată discuția)
Interdictie de instrainare actiuni ? bote bote imi poate cineva spune daca pot institui o interdictie de instrainare actiuni la ORCTB pentru actiuni promise a fi cesionate ? Mentionez ca am o promisiune ... (vezi toată discuția)