avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sunt nemultumita pt ca mi s-a dat respingerea cererii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt nemultumita pt ca mi s-a dat respingerea cererii reluarii somajului

Din somaj am gasit de lucru 1 luna de zile dupa care am depasit cele 30 de zile de depunere a actelor de somaj cu 2 zile ; dupa aceea am gasit de lucru 1 luna de zile dupa care mi s-a reziliat contractul depunand actele de somaj fiind respinsa conf. art.44 "k", expirare perioada reluare.
Va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce anume mi a fost respinsa aceasta cerere de reluare indemnizatie de somaj. Inainte de a gasi ultimul loc de munca pt. 1 luna de zile mi a spus cineva din conducere ca se poate relua somajul si acum nu se mai poate.
Va multumesc anticipat!...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 13 Octombrie 2014
de fapt, pe data de 09 am fost sa depun actele de somaj!
Data de 09.08 este plasata in afara intervalului in care trebuia sa depuneti cererea de reluare a platii.

Prin urmare, AJOFM-ul a procedat corect la incetarea platii indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din somaj econo econo Daca un angajat a fost dat in somaj si dupa cateva luni este chemat inapoi, el fiind inca somer indemnizat, i se reactiveaza vechiul contract sau se intocmeste ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie somaj mihueu mihueu Daca sunt in somaj si nu declar in 3 zile ca am semnat un contract de munca, ce se intampla ? Am semnat un contract de munca pt 2 luni, daca in astea 2 luni ... (vezi toată discuția)
Reincadrare din somaj alinacristinel alinacristinel buna seara as dori sa stiu ce avantaje are firma care ma reaganjeaza din somaj dupa 3 luni/mentionez ca am fost trecuta in somaj pe perioada de iarna adica ... (vezi toată discuția)