avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Contor curent necitit de ani de zile
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Contor curent necitit de ani de zile

Am un contract pentru curent de organizare de santier. Si e pus contorul la 150 m de casa si acum urmeaza sa fac contract definitiv.
Vor monta contorul in alt loc (nu stiu daca acelasi contor sau altul), langa casa intr-o firida de aceea speciala.
Treaba e ca de 4 ani nu au mai venit sa citeasca contorul cu organizarea de santier pentru regularizare(si-au facut si niste viespi cuib exact pe contor...) iar eu la citirea aceea pe care trebuia sa o dau online tot la doua luni am tot trecut indexul vechi. Asa ca de 4 ani nu am primit si nici platit nici o factura. S-a strans ceva consum pana acum....
Cum pot prelungi cat mai mult plata facturii mari ce urmeaza sa vina?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:24, 9 Martie 2015
vioreltudorascu a scris:
Cum pot prelungi cat mai mult plata facturii mari ce urmeaza sa vina?

Declarati zero in continuare on line si decalati termenul pentru montarea contuarului definitiv.
Pai nu mai pot decala termenul pt montarea contorului definitiv pentru ca imi expira contractul cu organizarea de santier
Prelungiti autorizatia de constructie si prelungiti organizarea de santier.
Pai nu mai pot prelungii autorizatia
In cazul acesta nu aveti ce face, decat sa luati curent de la vecini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu ? codrut2 codrut2 Este obligatoriu sa primim in casa reprezentantul enel sa citeasca indexul contoarului? Eu nu prea permit multa lume la mine in casa si mi se pare ceva ... (vezi toată discuția)
Preluare de contract de curent (contor care nu are sigiliu si este neconform) AlinaDana28 AlinaDana28 Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 2 camere, intr-un bloc de 30 de apartamente, bloc care a functionat in trecut ca hotel. Avem mare problema cu ... (vezi toată discuția)
Enel nou contract + facturare syndycat syndycat Buna ziua, Vin la dvs. cu o problema legata de ENEL si va cerem un sfat si/sau ajutor. In 2012, am inceput sa construim casa si am depus actele pt curent ... (vezi toată discuția)