avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... este primita la CEDO o plangere scrisa in Lb romana?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

este primita la CEDO o plangere scrisa in Lb romana?

nu-mi permit traducerea se primeste scrisa in lb romana?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:03, 13 Octombrie 2014
da, puteti trimite cererea si in limba romana.
Da se poate, dar acolo o vor traduce. Cine, are interese, nu are.... Multi din cei care au trimis in romana, au avut surpriza sa le fie respinse cererile.....
Stimat forumist,

Evident puteți redacta o cerere CEDO în limba română. De altfel, puteți observa și singur, formularul oficial al Curții poate fi descărcat și în varianta română.

Limbile oficiale ale Curții - engleza și franceza - se utilizează, obligatoriu, doar după admiterea în principiu a cererii și comunicarea acesteia către Guvern.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limba in care trebuie facuta cererea masayoshi masayoshi E suficient in engleza? Trebuie trimisa concomitent si-n romana? Trebuie si franceza? (vezi toată discuția)
Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Cedo - necesitatea completarii formularului emiliana emiliana La CEDO pot trimite o plangere initiala, ca sa ma inscriu in termen? Adica sa nu completez inca formularul tip. Avocatul meu spune ca apoi dupa ce primesc ... (vezi toată discuția)