avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs in garantie trimis in service de 2 ori deja - ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs in garantie trimis in service de 2 ori deja - cum pot primi unul nou sau banii inapoi?

Buna ziua,

Am cumparat un telefon anul acesta in luna iulie. Acum 3 saptamani a fost trimis in service pentru o defectiune la microfon. Saptamana trecuta l-am primit inapoi cu microfonul reparat, resoftat si cu reparatii la placa de baza. Insa zilele trecute au aparut alte probleme cu aplicatiile (se blocau pur si simplu) si cu camera foto. M-am dus inapoi in magazin sa solicit inlocuirea produsului sau banii inapoi pentru ca nu este normal ca intr-un timp asa de scurt de la cumparare sa am atatea probleme cu el. Mi-au spus ca nu-l pot inlocui pentru ca produsul trebuie sa fie trimis in service de 3 ori minim (asa este legea) doar dupa aceea am dreptul sa fie inlocuit. Ma puteti ajuta va rog sa imi explicati in ce conditii pot obtine inlocuirea produsului sau banii inapoi, pentru ca este destul de neplacut sa am un produs "second hand" la doar 3 luni dupa achizitionare, produs care l-am platit la bani de produs nou.

Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 21:11, 13 Octombrie 2014
numai prin instanta. solicitati rezilierea contractului, cu repunerea in situatia anterioara; restituirea telefonului catre ei, restituirea banilor catre dumneavoastra
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil cu defectiuni, in garantie JulianDoe JulianDoe buna ziua, in luna martie 2016 am cumparat un telefon de la o firma de telecomunicatii, cu prelungire a abonamentului pentru inca 2 ani. dupa 2 -3 saptamani, ... (vezi toată discuția)
Telefon cu serioase probleme ghiumusa ghiumusa buna ziua, in ziua de 18.09.20 am cumparat un telefon pe care aproape nu l-am folosit la o saptamana dupa ce i-am pus cartele s-a facut ecranul negru si nu ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil Myhai007 Myhai007 Buna ziua, Am trimis un telefon la garantie acesta neavand program publicu a trebuit sa il duc la firma X. Telefonul avea mai multe probleme: nu se auzea cand ... (vezi toată discuția)