avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asociatia de Proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asociatia de Proprietari

Buna seara,am anumite neclaritati vis a vis asociatia de proprietari din care fac parte.
1 La adunarea generala s-a luat decizia renuntarii la repartitoare acum insa s-a revocat de la sine putere?!
-Am solicitat presedintelui care este o persoana usor de manipulat si bagat la inaintare de anumite shulfe'' apeviste(),inca in functie care exercita in timpul liber alte profesii'',o copie a contractului cu firma de repartitoare in speta o firma controversata in Capitala, care si-a schimbat c.u.i. ,in anul 2010 fragmentandu-se,fara a face anexa la contractul initial.
-Contractul individual cu firma de repartitoare pe care l-a facut vechiul proprietar nu l-am prmit si mi s-a reprosat de presedinte de ce nu il am???!!!!
-Teoretic consider ca trebuia sa fiu abordat de firma respectiva pt incheiere contract?!!! la dobandirea proprietatii.
Cum procedez legl in a obtine o copie a contractului Asociatiei de proprietari cu firma respectiva si daca sunt indreptatit sa solicit firmei de repartitoare un contract individual asa cum au toti vechii locatari?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:23, 14 Octombrie 2014
Cum procedez legl in a obtine o copie a contractului Asociatiei de proprietari cu firma respectiva si daca sunt indreptatit sa solicit firmei de repartitoare un contract individual asa cum au toti vechii locatari?

In temeiul disp L nr 230/2007
art 10 Toti proprietarii au dreptul sa cunoasca orice aspect ce tine de activitatea asociatiei de proprietari si au acces,la cerere,la orice document al acesteia
,solicitati presedintelui sa prezinte documentul solicitat
Totodata,avand in verdere ca sunteti proprietar nou,interesati-va de datele de contact ale firmei de repartitoare si solicitati incheierea de contract
Daca la nivelul asociatiei de proprietari,va confruntati cu dezinteres,sesizati oficial serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine se afla in spatele implementarii repartitoarelor de costuri in cadrul asociatiilor de proprietari eliasav eliasav Deocamdata nu am alte exemple de \"succes\" si ca atare ma voi referi strict la asociatia de proprietari din care fac parte. In anul de gratie 2005, ... (vezi toată discuția)
Plata caldura pausal Mimzy28 Mimzy28 Asociația de proprietari din blocul în care locuiesc a înlocuit în vara repartitoarele de căldură din apartamentele componente ale blocului cu altele. ... (vezi toată discuția)
Repartitoare neachitate (?!) danielast danielast Buna ziua, Ma confrunt cu o mica MARE problema..dupa 8 ani cei de la [EDIT = o firma] mi-au trimis o notificare cum ca repartitoarele folosite de mine [8 ... (vezi toată discuția)