avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comision agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comision agentie imobiliara

Pentru vanzarea unui imobil prin agentie imobiliara, plateste comision doar cumparatorul, sau si vanzatorul? Se plateste comision de catre vanzator si daca imobilul nu se vinde?
Cel mai recent răspuns: EmiB , utilizator 10:36, 14 Octombrie 2014
comisionul va fi platit de catre persoana solicitanta de servicii catre agentia imobiliara, in cazul in care se realizeaza tranzactia
Daca aveti incheiat cu agentia imobiliara un contract de intermediere imobiliara, in acel contract veti gasi comisioanele ce trebuiesc platite, indiferent daca sunteti cumparator sau vanzator si numai daca tranzactia a fost incheiata cu succes. De asemenea, pentru suma incasata, agentia imobiliara trebuie sa va dea factura si chitanta.
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2014
EmiB, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)
Comision pentru o agentie imobiliara IrinaEne IrinaEne Buna ziua, Anul trecut in martie, am facut toate demersurile pentru a cumpara un imobil printr-o agentie imobiliara din Ploiesti. Dupa prezentarea unui imobil ... (vezi toată discuția)
Precontract de vizionare - legal sau santaj montecassino montecassino Am insotit-o pe prietena mea sa vizioneze un apartament intalnindu-ne cu un agent imobiliar. Acesta ne-a spus ca este obligatoriu sa semnam un precontract de ... (vezi toată discuția)