avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS pe chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS pe chirii

Ce impozite trebuie sa platesc daca inchiriez o garsoniera cu 100 eur/luna?

- am inteles ca 12% impozitul (cu tot cu deducerea aceea de parca)
- CASS mai trebuie sa platesc daca eu sunt angajat? Daca da, cat?
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 15:16, 14 Octombrie 2014
Buna ziua!
Trebuie sa platiti impozitul de 12 euro si contributia la sanatate de aprox. 4 euro.
Contributia la sanatate se plateste chiar daca sunteti salariat.-art.296^22 alin.2^1 din Codul fiscal.
Toate taxele se platesc in lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere hala persoana fizica danolteanu danolteanu Buna ziua, am o hala pe care doresc sa o inchiriez de pe persoana fizica unei societati comerciale cu 1300 euro/ luna . Ce taxe trebuie sa platesc la stat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirii - cedarea folosintei bunurilor vasilemb vasilemb Sa presupunem ca detin ca persoana fizica si inchiriez mai multe proprietati. Conform noului cod fiscal avem: Art. 83 (2) Daca am mai mult de 5 contracte ... (vezi toată discuția)
Impozit si cass pentru apartament inchiriat claudia.mizar claudia.mizar Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza impozitul si CASS pentru inchirierea unui apartament. Ar fi vorba de 900 ron declarati, considerat venit brut. Cat ... (vezi toată discuția)