avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cerere de inregistrare domiciliu fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cerere de inregistrare domiciliu fiscal

PE DATA DE 6 SEPTEMBRIE MAM CASATORIT SI MIAM SCHIMBAT NUMELE SI DOMICILIU.CEI DE LA FINANTE DIN TURDA AU SPUS CA NU POT SA IMI DEA ADEVERINTA CUM CA NU AM NIKI UN VENIT(PENTRU CA SA FIU COASIGURATA) CA EU INCA FIGUREZ PE DOMIKILIU FISCAL VECHI PE LUDUS.SI NIKI ASIGURAREA MEDICALA NU O POT PLATI LA EI CI TRE SA MERG IN LUDUS SAU PRIN MANDAT POSTAL.AM SUNAT LA LUDUS CEI DE ACOL AU SPUS CA NU IMI POT DA ADEVERINTA CA EU NU MAI AM BULETINU PE JUD.MURES CI PE JUDETU CLUJ.SI CA TRE SA COMPLETEZ O CERERE 050 SI DUREAZA CICA O LUNA JUMATE PANA SE FACE TRANSFERU DE LA LUDUS LA TURDA.............SAU SA ASTEPT 3 LUNI PANA SE FACE AUTOMAT.PROBLEMA E CA DACA EU DEPUN CEREREA DE TRANSFER ,EU UNDE MAI PLATESC ASIGURAREA CA EU PRACTICA NU MAI IS NICAIERI DACA DUREAZA ASA MULT.CHEAR ASA MULT TREBUIE SA DUREZE?NU ERA NORMAL SA SE FACA TRANSFERUL AUTOMAT CAND MIAM SCHIMBAT BULETINU? SI ALTA PROBLEMA CEI DE LA CAS AU SPUS CA NU LA EI TREBUIE SA MERG CA SA FIU COASIGURATA SOTULUI CA LA FIRMA LA SOTU MA TREC DIRECT.CEI DE LA FIRMA DE LA SOTU IAU DAT O ADEVERINTA CUM CA LUCREAZA SI CA SA POT SA FIU COASIGURATA SI AU SPUS CA NU LA EI SE POATE CI SA MERG LA CAS.....O NEBUNIE TOTALA TE POARTA DINTRUN LOK IN ALTU........CARE ARE DREPTATE?
#-o
Cel mai recent răspuns: iuliagabudean , utilizator 20:08, 14 Octombrie 2014
Nu pot sa-ti dau un raspuns, poate ne lumineaza altcineva... aceeasi problema o am si eu. Firma facuta inainte de casatorie, acum m-am casatorit si trebuie mutat dosarul de la Galati la Cluj. Cu CAS nu am avut probleme ca plateam prin transfer bancar sau la posta (tocmai la Galati). Cineva mi-a zis ca trebuie completata declaratia 070-mentiuni si cu o copie dupa certificatul de casatorie (nu cred ca este valabil in cazul tau) sa le trimit prin posta cu scrisoare recomandata. Cei de la ORC Tulcea, ca acolo am inregistrat firma, zic ca trebuie schimbat numele firmei, fiind I.I., asta inseamna ca si cum as inregistra alta firma, alta cheltuiala.

Nu stiu daca este cineva de aici sa ne lumineze, sau va trebui sa mergem pe la Institutiile Statului sa le batem in usa. Asta daca au timp de contribuabili. O zi frumoasa sa ai :ok:
mersi de raspuns........asta i romania nu ai ce face din pacate::(
atunci ce sa fac?sa stau pana se face transferul automat in 3 luni si sa platesc prin mandat postal la finante in ludus? sau sa depun cererea si sa astept o luna jumate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat bianca40 bianca40 Buna ziua, Sotia unui angajat al societatii la care lucrez, ma intreaba ce acte e necesar sa imi aduca, a.i. sa pot sa-i eliberez o adeverinta de coasigurat ! ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate refuzata anacami2 anacami2 buna ziua am o nepoata de 19,5 ani , in jud. galati care s-a angajat recent.cand a fost sa se inscrie la medicul de familie i s-a spus ca trebuie sa aduca ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile si demersurile pentru a deveni coasigurat cas? virgil_xxl virgil_xxl Buna ziua. Am o mare nelamurire cu casa de asigurari de sanatate si am incercat sa ma informez prin telefon dar nici ei nu stiu exact... Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)