avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de comodat sediu ONG expirat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de comodat sediu ONG expirat

Buna ziua,

Intrucat contractul de comodat pentru sediul Asociatiei a expirat s-a facut unul nou. Intrebarea e daca acest contract trebuie depus la dosarul aflat la Judecatorie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:08, 15 Octombrie 2014
Buna ziua!

Si acesta va trebui depus la Judecatorie.

Cu stima.
Tin sa precizez ca sediul a ramas la aceeasi adresa. Mai trebuie alt act gen extras de carte funciara ori copie legalizata dupa contract vanzare-cumparare imobil? Multumesc!
Practica difera de la o judecatorie la alta. De obicei se cere extras CF actual sau alt act care atesta ca cel care va da spatiul in chirie sau comodat are drepturile necesare asupra acelui spatiu pentru a incheia un asemenea contract... Cel mai bine va faceti un contract de comodat pe termen nedeterminat, cu o clauza de denuntare unilaterala cu un preavzi rezonabil ex. 30 sau 60 sau 90 de zile.... Sau clauza de reinnoire tacita a contractului daca nu e denuntat expres cu x zile inainte de data expirarii... Este o de evitat orice contract pe termen limitat pentru sediul unui ONG....
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unui contract de comodat incheiat pe o perioada nelimitata Ada2016 Ada2016 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la rezilierea contractului de comodat . Am administrat in 2011 o firma a carei sediul social a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat il_so il_so am si eu o mare problema...cum sa fac sa reziliez unilateral un contract de comodat?firma este a surorii mele si are sediul in apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)
Extras cf + cazier fiscal MiruB MiruB Buna ziua, azi am avut termenul la judecatorie pentru acordarea personalitatii jurdice, insa cauza s-a amanat pentru data de 30 mai deoarece nu am avut extras ... (vezi toată discuția)