avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura depunere cautiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura depunere cautiune

Buna seara,
in urma executarii silite trebuie sa fac contestatie -stiu ca se face in 15 zile de la data primirii;
cand trebuie sa depun cautiunea? odata cu contestatia sau dupa?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 22:13, 14 Octombrie 2014
daca in contestatie cereti suspendarea executarii silite, veti fi citat cu mentiunea de a depune cautiunea. Se poate pana la solutionarea capatului de cerere privind suspendarea sa se faca separat o cerere de suspendare provizorie a executarii silite, la care se va depune cautiunea. Daca se admite aceasta cerere, aceasta cautiune va fi valabila si pentru suspendarea din contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza pana se cere cautiunea? Sever Simion Sever Simion Va rog, un mic ajutor. Daca cineva depune azi o cerere de executare silita si, sa zicem ca se admite, in cat timp trebuie sa fac eu contestatia la executare ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita radube radube Ca sa pot contesta titlul executoriu emis trebuie sa platesc o asa numita cautiune.Stie cineva cum se determina aceasta cautiune?Si aceasta cautiune odata ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii in apel dana8 dana8 Buna seara , Am urmatoarea situatie urgenta : contestatie la executare , solutionata la fond , depun apel , in termenul prevazut de lege - se stie , ... (vezi toată discuția)