avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cat dureaza pana se cere cautiunea?
Discuție deschisă în Executare silită

Cat dureaza pana se cere cautiunea?

Va rog, un mic ajutor. Daca cineva depune azi o cerere de executare silita si, sa zicem ca se admite, in cat timp trebuie sa fac eu contestatia la executare silita? Stiam de 14 zile dar de la momentul in care primesc citatia sau cum?
Cautiunea apoi la ce interval X de timp se cere de la momentul in care ei au cerut incuviintarea executarii silite va rog?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:03, 13 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Contestatia la executarea silita propriu zisa( nu la titlul executoriu)se formuleaza in termen de 15 zile libere de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii.Cautiunea se calculeaza la valoarea obiectului contestatiei conform art.719(2)-(3)NCPC.Suspendarea se poate solicita odata cu contestatia la executare sau separat[Art.719(1)NCPC].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii in apel dana8 dana8 Buna seara , Am urmatoarea situatie urgenta : contestatie la executare , solutionata la fond , depun apel , in termenul prevazut de lege - se stie , ... (vezi toată discuția)
Cerere suspendare executare silita leus leus pot solicita in cadrul cererii de suspendare a executarii pinal solutionarea contestatiei ,odata cu suspendarea si intoarcerea executarii,sau numai ... (vezi toată discuția)
Recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa Notsure Notsure RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit ... (vezi toată discuția)