avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere suspendare executare silita

pot solicita in cadrul cererii de suspendare a executarii pinal solutionarea contestatiei ,odata cu suspendarea si intoarcerea executarii,sau numai suspendarea?

ce ade-a doua intrebare este:

Cind se admite o contestatie la executare ,executorul care a dispus poprirea nu el trebuie sa restituie banii?

multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
leus, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:15, 8 Octombrie 2015
Puteti solicita suspendarea executarii silite conform art.719 NCPC dar, cu plata in prelabil a unei cautiunii conform art.719(2) NCPC.Asupra cererii de suspendare instanta in toate cazurile ,se pronunta prin incheiere ,chiar si inaintea termenului fixat pentru judecarea contestatiei.Partile vor fi intotdeauna citate,iar incheierea poate fi atacata numai cu apel,in mod separat,in termen de 5 zile de la pronuntare pentru partea prezenta, repsectiv de la comunicare pentru cea lipsa.Intoarcerea executarii poate fi solicitata numai dupa judecarea contestatiei si admiterea acesteia, cu anularea titlului executoriu sau a executarii insesi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa Notsure Notsure RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana se cere cautiunea? Sever Simion Sever Simion Va rog, un mic ajutor. Daca cineva depune azi o cerere de executare silita si, sa zicem ca se admite, in cat timp trebuie sa fac eu contestatia la executare ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune ContSters277537 ContSters277537 As vrea sa stiu daca in cazul in care se respinge contestatia la executare eu pot sa imi recuperez suma platita pentru cautiune la suspendarea ... (vezi toată discuția)