avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua as dori si eu niste informatii in legatura cu iesirea din indiviziune.Am depus dosarul de iesire din indiviziune la avocata mea in luna iulie 2014 ea mi-a spus ca judecatoria intra in vacanta si isi reiau activitatile in luna septembrie ,sunt in luna octombrie si nu figurez pe siteul judecatoriei pentru iesirea din indiviziune doamna avocata mi-a spus ca dosarul meu este inca la judecator si ca il analizeaza cam in cat timp as incepe actiunea de iesire din indiviziune?dureaza asa mult pana primesc prima citatie?
Cel mai recent răspuns: rebeca27 , utilizator 01:34, 27 Ianuarie 2015
Sanse sunt ca avocata v-a dus si va duce in continuare cu vorba. Asteptati sa vedeti ce va arata ca fotocopie dupa actiunea cu stampila judecatoriei.
Dati un pic de credit avocatei Dvs. Poate ca intr-adevar chiar n-a putut sa se intalneasca cu Dvs. astazi.Daca aveti suspiciuni de la inceput atunci reziliati contractul cu dansa si gata. Nu trebuie sa existe suspiciune intre client si avocat.Exista destula suspiciune cu privire la magistrati ca sa va mai indoiti si de aparatorul Dvs.
In ce priveste depunerea actiunii si termenul de judecata, eu va dau un exemplu al unei actiuni promovata de mine in februarie 2013 pe rolul judecatoriei Ploiesti care a primit primul termen de judecata in noiembrie 2014.
Inarmati-va cu rabdare.
Cu stima,
av.M.Hornea
pai astept sa vad ce-mi arata sunt si eu curioasa nu inteleg de ce ma minte pentru ca eu am platito,poate bani mei nu au valoare nu stiu ce sa spun,si daca luni nu-mi arata nimic eu ce fac in continuare?trebuie sa imi caut alt avocat?
tocmai asta este problema ca eu vreau sa aam increderea in ea,dar doamna avocat mi-a spus caa dosarul meu este la judecator si ca imi analizeaza cazul si ca audiaza martori eu nu stiu ce martori si nici ce judecator este,dar m-am uitat pe siteul judecatorie si nu figurez,am trimis mesaj la judecatoria din oras la arhiva sa imi caute dosarul si imi raspunde ieri ca nu figurez nicaieri cu nici un dosar ,si totusi avocata mi-a spus ca trebuie sa primesc citatie acasa,pai ce citatie sa primesc daca nu exista nici o actiune de iesire din indiviziune?dumneavoastra ce ma sfatuiti?inainte de doamna avocat am avut alt avocat care m-a dus cu vorba 1 an de zile nu mai spus ca nu imi daduse nici chitanta pe banii care i-am dat m-am prins abia cand imi cerea 40 de milioane si cand am vazut ca eu nu ajung in tribunal pentru cazul meu si ii dadusem inainte 20 de milioan care nu cred ca am vreo sansa sa-i recuperez
sunt derutata si disperata si cand mi-a spus de judecator si de martori ma facut sa imi caut dosarul,stiu ca sunt procese si termene lungi nu vreau sa par absurda dar nu trebuie sa figurez in arhiva judecatorie cand mi-a inregistrat actiunea?nu trebuie sa ii se de-a un numar de dosar?pe mine asta ma intereseaza sa inceapa procesul nu conteaza primul termen deoarce cu cine fac partajul vrea sa si vanda locuinta mai nou a scos-o la vazare ,eu sunt trecuta la cadastru si la intabulare si la fisc figurez ,dar nu pot intra in casa respectiva nu pot face nimic deoarce imi trebuie integrarea in familie

Alte discuții în legătură

Despre recurs nicole852107 nicole852107 Buna seara,am inceput recursul la un proces de succesiune si iesire din indiviziune cu data de 20 luna aceasta,dar nu apare data primului termen.e fara ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Prescriptie. Imparatul Imparatul Am o firma. Prin intermediul acesteia, in baza unui contract de vanzare cumparare, am achizitionat un utilaj de fabricat incaltaminte pe banda. Acesta a fost ... (vezi toată discuția)