avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua as dori si eu niste informatii in legatura cu iesirea din indiviziune.Am depus dosarul de iesire din indiviziune la avocata mea in luna iulie 2014 ea mi-a spus ca judecatoria intra in vacanta si isi reiau activitatile in luna septembrie ,sunt in luna octombrie si nu figurez pe siteul judecatoriei pentru iesirea din indiviziune doamna avocata mi-a spus ca dosarul meu este inca la judecator si ca il analizeaza cam in cat timp as incepe actiunea de iesire din indiviziune?dureaza asa mult pana primesc prima citatie?
Cel mai recent răspuns: rebeca27 , utilizator 01:34, 27 Ianuarie 2015
Martori nu se pot audia fara numar de dosar.
nu am ce sa va sfatuiesc mai mult decat sa insistati sa vedeti stampila aiai de care tot zic. daca nu se rezolva intr-un termen rezonabil sa va arate actiunea stampilata, atunci trebuie sa reziliati contractul si sa va cautati un alt avocat mai serios.

p.s. va rog nu mai scrieti mesaje consecutive, este impotriva regulamentului formumului. aveti posibilitatea sa editati mesajul timp de 30 de minute de cand l-ati scris.
Buna ziua,incredibil doamna avocat mi-a spus joi ca imi zice cand este diponibila luni ca sa ne intalnim apoi imi da mesaj ca o sa-mi trimita numarul de dosar prin mesaj,o sun vineri sa vad ce zice si imi spune ca este ocupata trec intamplator pe langa biroul ei si ea era afara cand ma duc sa vorbesc cu ea sa ii spun de c nu a inregistrat nimic incerca sa-mi explice ca poate dura si 3 luni o inregistrare i-am cerut dosarul sa vad actiune de iesire din indivizune si nu a vrut sa imi arate nimic pur si simplu a refuzat i-am spus ca vreau sa reziliem contractul si ea sa facut ca ploua si a spus ca ma cauta ea si imi da dosarul cand vrea ea cand are ea timp
Doamna ,iImi pare sincer rau, dar e clar ca e cel putin neserioasa , ma limitez la atat. V-a indus in eroare, v-a irosit timpul , v-a inselat increderea in cei care profeseaza corect avocatura. NU mai pltiti bani fara sa primiti chitanta , nu platiti in plus fata de chitanta , si nu platiti ori de cate ori va cere, ci doar daca vedeti ca face ceva pt. dvs.
E clar ca va trebuie alt avocat.
Buna ziua azi am primit un numar de dosar ma caut in portalul de justiitie si nu figurez ,primesc raspuns de la grefier ca eu sunt inregistrata cu numarul raspectiv sa ma caut cu numarul de dosar pe care mi l-a dat ,ma caut cu numarul si raspuns nu figurati in baza de date am fost la un alt avocat care si el ma cautat si nu ma gasit ,aa grefierul imi spune ca sa ma caut maine ca ar putea fi o problema de la server deci ori am inebunit eu ori cineva se joaca cu mintea mea,probabil sunt inapta mintal si nu stiu sa ma caut si primesc si o explicatie interesanta se afla în procedura prealabila,
pana cand judecatorul căruia i-a fost repartizat dosarul aleatoriu, va fixa termenul de judecată.
Dar actiunea cu stampila judecatoriei pe prima pagina ati vazut-o?

De unde ati primit numarul de dosar?

Daca avocata a depus in ultimele zile (de cand ati intrebat-o mai insistent) actiunea, atunci este posibil sa existe numar de dosar dar sa nu se fi actualizat serverul.

Cu toata intelegerea, este mai bine sa va calmati si sa nu mai cautati dosarul in disperare. Incercati sa gasiti alt avocat (pentru proces, nu pentru cautari din minut in minut) si sa o luati de la capat cu litigiul. Chiar si cu avocata actuala, veti rezolva sa recuperati dosarul de la ea daca sunteti macar putin mai calm ...

Dosarul in procedura de regularizare se gaseste de cele mai multe ori pe portal.

Alte discuții în legătură

Despre recurs nicole852107 nicole852107 Buna seara,am inceput recursul la un proces de succesiune si iesire din indiviziune cu data de 20 luna aceasta,dar nu apare data primului termen.e fara ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Prescriptie. Imparatul Imparatul Am o firma. Prin intermediul acesteia, in baza unui contract de vanzare cumparare, am achizitionat un utilaj de fabricat incaltaminte pe banda. Acesta a fost ... (vezi toată discuția)