avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... strainatate-supliment de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

strainatate-supliment de insertie

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:sant casatorita ,sotul meu este angajatul unei firme din Romania dar isi desfasoara activitatea in Franta, unde si locuim.Domiciliul il avem in Romania.Eu nu lucrez.Avem un copil de 8 luni nascut in Franta.Va rog sa-mi spuneti copilul poate beneficia de alocatie in Romania? Putem beneficia de suplimentul de insertie.Mentionez ca eu nu am lucrat inainte de nasterea copilului si nici acum(ma ocup de cresterea lui).Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: amaiana , utilizator 10:59, 16 Octombrie 2014
Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pirosss pirosss Din ianuarie 2013 sunt angajata la o firma din Romania, cu munca la domiciliu. Datorita faptului ca locul meu de munca imi da posibilitatea de lucra de ... (vezi toată discuția)
Drept indemnizatie crestere copil 2017 RamonaNitu RamonaNitu Buna ziua, As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului intrucat din tara primesc informatii contradictorii. Contextul actual ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil și emigrare Ayla1985 Ayla1985 Bună seara. În situația în care o persoana care beneficiază de indemnizație creștere copil și à lucrat neîntrerupt în România timp de 10 ani, dar ... (vezi toată discuția)