avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Stopare penalitati la neplata impozitului auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Stopare penalitati la neplata impozitului auto

Exista un temei legal pentru stoparea penalitatilor unui impozit la PRIMARIE, pentru un autoturism care a fost in litigiu , in proces timp de 5 ani, bunul apartinand in prezent altei persoane , pe raza altei primarii? ( suma datorata fiind in prezent de cca 40000 lei, si majorarile anuale sunt imense , imposibil de acoperit ) Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRU NICOLAE , Consilier juridic 11:24, 15 Octombrie 2014
Cine a fost proprietarul autoturismului trebuie sa plateasca impozitul si penalitatile aferente chiar daca a fost in litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de pasivul succesoral, ... Iustin250792 Iustin250792 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de pasivul succesoral, socrul meu a decedat de curand iar in urma lui a ramas o casa cu un teren aferent de 85m2 si o ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism ANDAILIESCU ANDAILIESCU As dori un raspuns, cu multumiri anticipate. Am fost in proces de partaj timp de 4 ani, perioada in care actele masinii au fost in posesia mea dar autoturismul ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru autoturism elenamuscalu elenamuscalu nu am platit impozitul pe autoturism la primarie din 2009 .cat am de platit la momentul acesta?cum se calculeaza dobanda?motor 1,2. (vezi toată discuția)