avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Poate anula proprietarul apartamentului la care are ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Poate anula proprietarul apartamentului la care are domiciliul cineva, buletinul acelei persoane?

O prietenă a dat documentele pentru buletin, și acum așteaptă să îl ridice. E posibil ca proprietarul apartamentului, la care și-a făcut domiciliu, să îi anuleze buletinul ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:00, 15 Octombrie 2014
Proprietarul poate sa isi retraga consimtamintul de a utiliza < in orice forma, adresa de domiciliu.
Dle.avocat, poate ne spuneti si cum se face asta. Nu cumva prin hotarare judecatoreasca? Odata ce ai primit pe cineva in spatiu si ti-ai dat acordul ca acea persoana sa isi schimbe domiciliul la adresa pe care o ai, numai in instanta il poti scoate din casa.
Din moment ce proprietarul si-a dat consimtamantul iar actul de identitate a fost generat nu mai poate face proprietarul decat dosar de evacuare din spatiul locativ in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unei persoane luate in spatiu mireya mireya Mama mea a luat in spatiu pe bunica si mama nurorii ei.Cum ar putea sa le scoata daca acestea nu mai locuiesc la aceasta adresa? (vezi toată discuția)
Luare in spatiu concubin mirrey mirrey Buna seara ! Am nevoie de ajutorul d-voastra. Acum 2 luni am luat in spatiul (nu flotant) pe concubinul meu de care m-am despartit. In urma unui scandal a ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cu buletinul, dacă sunt scoasă din spatiu fara să știu? ContSters496543 ContSters496543 Bună ziua, am o foarte mare nevoie de un răspuns corect.Sunt luată în spațiu de către o persoană care sunt vecină cu sora lui.Problema este că eu ... (vezi toată discuția)