avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie handicap

sotul meu este invalid din anul 2009.pana in luna august 2013 a primit indemnizatie de handicap in valoare de 234 ron.incepand cu luna septembrie i s-a schimbat gradul de handicap din accentuat in mediu si implicit si valoarea indemnizatiei 30 ron.am facut contestatie la comisia superioara dar a fost respinsa.daca ajungem in instanta credeti ca isi va recupera dreptul ?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 23:49, 15 Octombrie 2014
Daca nu încercați, nu aveti de unde sa știți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap elenamuscalu elenamuscalu in urma unui accident de munca produs in 2009 sotul meu a ramas invalid.(fara piciorul stg).pana in august 2013 a primit pensie de handicap in valoare de 234 ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap din nastere,m-au trecut de la gradul accentuat la mediu,mi-am infiintat o societate comerciala si vreau sa stiu daca se pot obtine reduceri la impozite? Constantin_Cristina Constantin_Cristina Buna ziua.Pana anul trecut in august 2013 eram incadrata la dragul accentuat si primeam o pensie de 234 ,fiind chemata la razuire in fiecare an,dupa ce mergeam ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap schimbat; am vreo sansa la tribunal? chitimia chitimia Nu stiu daca am postat bine subiectul meu de discutie pentru ca abia m-am inscris pe site ,asa ca o sa va spun problema mea : sunt bolnav de diabet de 28 de ... (vezi toată discuția)