ASI DORI SA VA INTREB DACA ESTE POSIBIL CA O ANGAJATA DE 2 LUNI SA IA MAI MARE SALARIU CU 200 DE RON FATA DE UNA CARE LUCREAZA IN ACELASI DOMENIU DE 20 DE ANI
VA ROG SA IMI ZICETI CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CACI NU MI SE PARE CORECT NE AVAND NICI CALIFICARE SA PRIMEASCA INCADRAREA DE 900 IAR EU SA AM 683 CU CALIFICARE
1. Salariul nu se acorda in functie de vechime ci de importanta postului ocupat, de complexitatea atributiilor de serviciu si de rezultatul negocierii intre angajator si salariat.
2. In legatura cu motivul ar trebui sa-l intrebati pe angajator.
sa va explic mai detailat ;lucrez pe post de infiriiera intrun spital de pshiatrie cu un salariu de incadrare de 683 de 20 de ani .de 2 luni s_au mai angajat 6 infirmiere dar cu 900 salariul de incadrare.daca am intrebat motivul mi sa spus caci numai cele noi angajate pot primi salariul minim pe economie. Va rog sa imi ziceti daca este corect avind in vedere ca la bugetari nu am fost chemati la negocierea salariului atat au bine voit sefi atat am primit.sai daca se poate face ceva . Va multumesc.
Hg nr. 871 / 2013
mancipri
Conform HG nr. 871 din 14 Noiembrie 2013 –pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată, publicata in Monitorul Oficial ... (vezi toată discuția)