ASI DORI SA VA INTREB DACA ESTE POSIBIL CA O ANGAJATA DE 2 LUNI SA IA MAI MARE SALARIU CU 200 DE RON FATA DE UNA CARE LUCREAZA IN ACELASI DOMENIU DE 20 DE ANI
1. Pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prevazut la art. 1 din HG 871/2013 (art.2 din actul normativ citat).
2. Sistemul de salarizare a personalului din autoritatile si institutiile publice finantate integral sau in majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele locale si bugetele fondurilor speciale se stabileste prin lege, cu consultarea organizatiilor sindicale reprezentative.
p.s.
@ codrutamaria
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Este greu de citit si constituie o incalcare a Regulamentului de postare in Forum.
daca am intrebat dece ele sunt incadrate cu 900 mi sa spus caci atat am si eu cu vechimea cu stabilitatea dar aplicate de la 683 iar la ele se aplica de la 900 si mi sa spus caci incadrarea de 900 se da numai la noii angajati pe noi au hotarare caci nu ne pot da 900
Hg nr. 871 / 2013
mancipri
Conform HG nr. 871 din 14 Noiembrie 2013 –pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată, publicata in Monitorul Oficial ... (vezi toată discuția)