avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PETITIE CUSTODIE COMUNA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PETITIE CUSTODIE COMUNA

Buna seara!

As dori sa intreb moderatorii forumului daca imi permit sa postez o petitie pentru eliminarea custodiei comune obligatorii? Practic, legea sa revina la forma de dinainte de octombrie 2011, cand puteai obtine custodia exclusiva in caz de neglijenta. Intreb pentru ca nu vreau sa imi blocati contul...
De asemenea, nu este nimeni obligat sa o semneze, insa aici sunt multi oameni cu aceasta problema, care poate nu stiu de existenta acestei petitii.
As vrea sa fac cunoscuta petitia la cat mai multi oameni, de aceea am apelat la forumul avocatnet.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: virgo19 , utilizator 08:17, 26 Octombrie 2014
Nu era necesar sa cereti acordul, daca va uitati pe regulament, vedeti ce se poate posta si ce nu, apoi si daca era ceva in neregula, mesajul ar fi fost sters, nu v-ar fi fost blocat contul dvs. Daca vroiati sa cereti permisiunea cuiva , trebuia s-o faceti pe privat.
Ca idee, cineva a si postat petitia, iar eu am inchis acel subiect si am pus link catre aceasta discutie, poate cineva vrea s-o comenteze.
www.avocatnet.ro/content/for...



Buna ziua!

Dna gi-jane2, am intrebat si un moderator in privat, chiar dupa ce am vazut ca nu mi-a raspuns nimeni...Oricum, nu stiam exact ce masuri se iau pt postari necorespunzatoare, si nu am vrut sa risc...sau sa scriu un mesaj unde sa pun link-ul petitiei, si apoi sa-mi fie sters, tinand cont ca nu este publicitate...Ideea este ca, impreuna cu petitia, am creat si pe facebook un eveniment public, pentru a raspandi mai usor aceasta petitie...mai degraba as fi postat aici link-ul catre evenimentul de pe facebook, unde lumea isi poate invita si ceilalti prieteni pt a afla de petitie...
[ editat- se adreseaza unui mesaj sters]
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
Puteti posta aici si link catre acea pagina de facebook.

Multumesc, dna gi-jane.

Pentru cine vrea sa semneze petitia poate accesa urmatorul link:

[ link extern ]

Si pentru cine vrea sa ajute la distribuirea petitiei, poate intra pe pagina de facebook unde am creat un eveniment public. Acolo puteti da invite la prieteni pt a afla si ei de petitie, iar ei la randul lor vor putea trimite invitatii mai departe. Link-ul de pe facebook este:

[ link extern ]


Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi dyzzyy dyzzyy Buna ziua! Cum ar trebui sa procedez pentru a-l decade pe tatal copilului din drepturi. Cazul meu; divortata de 1 an de zile, prin notariat, pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa pot sa obtin custodia fiicei mele? adela-sirbu adela-sirbu am o fetita de 8 ani si tatal ei a trecuto pe numele lui acum 5 luni.Ce pot sa fac sa obtin custodia ficei mele si sa am drepturi depline doar eu.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi parintesti zsoltkasoni zsoltkasoni Buna ziua! Pe aceasta cale, am si eu o intrebare! Sunt divortat de 3 ani de zile! In urma divortului, cei doi copii rezultati in timpul casatoriei, ... (vezi toată discuția)