Buna,
am o problema cu achizitionarea unui apartament.Au fost facute modificari fata de releveu si banca refuza sa accepte situatia.Dezvotatorul spune ca nu vrea sa depuna actele pentru modificare.Concret(s-au facut modificari fara autorizatie) , nu s-au daramat ziduri de sustinere, mai exact s-au ridicat altele...insa nu corespude releveul cu starea in fapt de acum.Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pentru a putea achizitiona acest apartament si sa pot intra in legalitate si cu actele apartamentului?Am facut si un antecontract de vanzare-cumparare, nu vreau sa-l pierd, pot sa spun ca e o jumatate de oportunitate.....dar as vrea sa stiu ce ar presupune toata aceasta situatie.#-o
Puteti pune apartamentul in situatia anterioara, conform releveu, faceti actele la banca si apoi va recompartimentati. Totusi, nu sunt chiar ok aceste recompartimentari, in opinia mea.
Dezvoltatotul va poate imputernici ca sa faceti dv. modificarile la cadastru pe banii si timpul dv. si asa ajungeti sa duceti releveul corect la banca.
Cam astea le vad eu ca variante. Totusi, ma mira ca sunteti atat de determinat sa cumparati un imobil care nu e conform proiect, asa poate-i lipseste jumatate din cat fier a decis structuristul sa fie... si nu glumesc, va spun din practica, am vazut blocuri dezvoltate cu grinzi care nu sprijineau pe stalpi sau stalpi care aveau 4 bare de fi 14 in ele, ca la un gard armat... jalnic.
Verificati de unde vine oportunitatea, caci de multe ori poate fi o calitate proasta a lucrarii.