avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu probleme
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu probleme

buna dimineata

sunt in divort cu sotia ,,ieri cand m-am intors de la munca am gasit usile blocate (infundat butucul in care bag cheia cu clei sau ceva de genul)mentionez ca ,casa este proprietatea ei si suntem casatoriti de 12 ani timp in care am renovato complet izolatie termica termopane ,acoperis schimbat ..parchet usi mobilier nou etc ... am sesizat organele de politie dar ele inca nu au venit de ieri de la ora 14 ;30 pana acum
cu sa procedez ca sa nu iasa scandal ?
Sotia a avut/are serviciu, sau numai dvs.?
a avut o perioada de 6 ani cand nu a lucrat din 12 eu am avut doar un an pauza

Aveti ceva sanse, contactati un avocat. Va trebuie expertiza, vedeti cam cat ar costa totul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare cu forta in casa and_75 and_75 Buna ziua! Sint divortat de citiva ani, dar nu am facut partajul. Este vorba despre o casa in care fosta nevasta nu a locuit niciodata. Am construit-o in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de evacuare cladire Monica Boeru Monica Boeru Bună ziua Locuiesc cu soțul și cei doi copii în casa bunicii soțului din partea socrului.Precizez ca și socrii mei locuiesc în aceeași casa ,inclusiv ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune?cum dovedesc ca sunt facute in timpul casatoriei? Lucyaly Lucyaly buna seara...sunt in divort cu sotul..avem termen in decembrie...am o intrebare...dupa terminarea divortului am de gand sa deschid partaj asupra bunurilor ... (vezi toată discuția)