avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice interdictie achizitie birotica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

interdictie achizitie birotica

Mai exista interdictia de a achizitiona echipamente multifunctionale, respectiv copiatoare,imprimante,scannere? si daca da, care este temeiul legal
Cel mai recent răspuns: cata30 , utilizator 12:43, 16 Octombrie 2014
cine va intrezice ? si de ce ?
Am inteles ca, conform OUG 34/2009 este interzis sa achizitionezi echipamente de multiplicare, tiparire, printare, etc.Vroiam sa intreb daca este adevarat?
Ma refeream la achizitiile directe
altfel adresata intrebarea : sub ce forma vreti sa achizitionati aceste echipamente , pentru ce anume doriti achizitia acestor echipamente si mai ales , de unde doriti sa le achizitionati ?
ce societate reprezentati ?
reprezint o companie nationala si as dori sa le achizitionez de la o firma de specialitate, care se ocupa cu asa ceva,de la vreun partener al vreunui brand mare de specialitate, in functie de cea mai buna oferta calitate-pret(ex.xerox,konika-minolta, ricoh,cannon,epson,etc)
articolul fare referire la rectrificarea bugetara , cei care au modificat legea pe atunci , au considerat ca nu mai este necesara achizitionarea de echipamente de birotica , astfel eliminand cheltuielile .
conform articolului(pe care l-am citit) , este intrezisa actiunea dumneavoastra .

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit Mihaela1772000 Mihaela1772000 Buna ziua si va doresc tuturor sa aveti un an minunat! Intrebarea mea este referitoare la impozitul pe profit. La sfarsitul anului 2012 am cumparat ,pentru ... (vezi toată discuția)
Contract cu pfa carmen_chende carmen_chende Va rog sa ma ajutati si pe mine........Am un angajat care si-a facut pfa . Ce contract pot incheia cu el astfel incat sa-i pot plati cota parte din cifra de ... (vezi toată discuția)
Iso 9001 18001 14001 si 8000 se cer daca si cand vor autoritatile contractante? pe ce criterii se hotaraste? lauraluro lauraluro In anumite licitatii se cer aceste certificate altele nu....este la latitudinea autoritatii contractante impunerea acestor certificate?Pe ce criterii se cer ... (vezi toată discuția)