avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice interdictie achizitie birotica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

interdictie achizitie birotica

Mai exista interdictia de a achizitiona echipamente multifunctionale, respectiv copiatoare,imprimante,scannere? si daca da, care este temeiul legal
Cel mai recent răspuns: cata30 , utilizator 12:43, 16 Octombrie 2014
:D, dar am observat ca se permite achizitionarea de ccalculatoare si echipamente periferice.In acceptiunea dumneavoastra, ce inseamna echipamente periferice?
si o alta intrebare, daca sunteti amabil:rectificarea bugetara nu se efectuaza doar pentru anul in curs?, deci prin deductie logica,nu era interzisa achizitionarea de astfel de echipamente doar pentru 2009?
adevarul este ca ...nu exista termen in care se poate aplica aceasta lege , dar nu se specifica nici pe ce durata este in vigoare legea .
nu cred ca face referire doar la anul 2009 .
pai si cum interpretam?, daca nu se specifica termenul,inseamna ca este pe timp nelimitat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit Mihaela1772000 Mihaela1772000 Buna ziua si va doresc tuturor sa aveti un an minunat! Intrebarea mea este referitoare la impozitul pe profit. La sfarsitul anului 2012 am cumparat ,pentru ... (vezi toată discuția)
Contract cu pfa carmen_chende carmen_chende Va rog sa ma ajutati si pe mine........Am un angajat care si-a facut pfa . Ce contract pot incheia cu el astfel incat sa-i pot plati cota parte din cifra de ... (vezi toată discuția)
Iso 9001 18001 14001 si 8000 se cer daca si cand vor autoritatile contractante? pe ce criterii se hotaraste? lauraluro lauraluro In anumite licitatii se cer aceste certificate altele nu....este la latitudinea autoritatii contractante impunerea acestor certificate?Pe ce criterii se cer ... (vezi toată discuția)