avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reparatii curente strazi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reparatii curente strazi

Cum se face distinctia intre o reparatie curenta la o strada si o reparatie capitala?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 22:05, 17 Octombrie 2014
E mai complicat raspunsul, strazile fiind de mai multe feluri , de pamânt , pietruite, pavate, din ciment sau asfaltate, etc!
Gasiti explicatia la pag.182-183 din NE 033-2004 Intretinerea Si Repararea Strazilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caini liberi pe strada privata! caini periculosi AureliaB24 AureliaB24 Buna ziua! Locuim intr-un cartier nou, format din multe strazi \"private\". Mai exact apartin unei singure persoane(constructor) si nu au fost predate ... (vezi toată discuția)
Garsoniera abandonata in bloc SCAlex SCAlex Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti cum as putea proceda sa intru in posesia unei garsoniere in care proprietarul (vecin pe acelasi hol cu mine), numai ... (vezi toată discuția)
Ajutorrecent am cumparat un teren (intravilan) ... DURICA1987 DURICA1987 Am o situatie foarte ciudata:Recent am cumparat un teren (intravilan) si am construit o casa (totul legal),in schimb nu avem apa trasa .Casa de afla la strada ... (vezi toată discuția)