avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire mai veche de 40 de ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire mai veche de 40 de ani

La moartea sa bunicul meu a 'semnat" cu degetul pentru un fiu care ar fi fost singurul mostenitor desi era si tatal meu in viata ( ca si acum). Asta se intimpla in aprox. 1972-1973.Din motive subiective nu s-a pus pina acum problela mostenirii.
Intrebare. Se mai poate revendica acum o parte a mostenirii?? Adica cota parte care s-ar fi cuvenit in mod normal? Exista in astfel de speta prescriptie?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 22:06, 16 Octombrie 2014
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
ContSters331913, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ethel ethel Buna ziua, Dupa decesul bunicului meu patern s-a dezbatut succesiunea intre cei patru copii ai acestuia si sotia supravietuitoare, fiecare mostenitor avand ... (vezi toată discuția)
Succesiune unchi fara copii. de ce nu i-a revenit unchiului nimic din cota parte la care au renuntat cele 2 surori ale matusi? Epuree Epuree Succesiune unchi fara copii. Nu am inteles clar ce a spus unchiul, dar cam presupun ca asa a fost: matusa mea a murit si nu au lasat testament sau alt act, ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns: dacă bunica încă trăiește, ce drept de moștenire avem noi nepoții după moartea tatălui, dacă ea nu a făcut succesiunea după moartea străbunicii? D@n@@@ D@n@@@ Nu știu cum sa încep. ....tatăl meu a murit acum 7 ani, bunica(mama lui) inca trăiește are 93 de ani, tatăl meu in certificatul de naștere la tată are ... (vezi toată discuția)