buna seara ! am cumparat de la magazin acum 3 zile mai multe produse(biscuiti cu ciocolota) printre care 2 din acestea erau expirate din data de 13-09-2014 , le-am consumat neuitanduma la data expirari si ieri seara am ajuns la urgente cu o alergie foarte puternica aproape de un soc anafilactic.Azi cand am iesit din spital am fost la magazinul de unde am cumparat produsele si le-am aratat produsele si patronul a inceput sa ma ia la misto precum ca imi ofera 100 de lei sa nu sun la protectia consumatorului .Ce as putea sa fac pentru al da in judecata,pentru ca nu vreau sa ramana asa tinand cont ca este un magazin din apropierea scolii si foarte multi copii il fregventeaza .Va multumesc !
Si cum veti dovedi ca ati luat de la el produse expirate, ca din cauza acestora vi s-a facut rau, in conditiile in care nu aveti bon si el nu are produse expirate ?
Plata fara bon fiscal
rod399
Buna ziua,
Am urmatoarea problema: cu ceva timp in urma, m-au interesat niste produse dintr-un magazin, pe care vanzatoarea mi le-a dat, fara bon fiscal, eu ... (vezi toată discuția)
De ce tocmai eu?
gmusat38
Buna ziua.
Doresc un raspuns categoric,sau vreo lege care nu imi da dreptul sa platesc eu expiratele dintr-un magazin,acolo unde lucrez eu.Patronul nostru ... (vezi toată discuția)